Nepārspējama smarža un vēl labāka garša.
Sastāvdaļas:
Gatavo soli pa solim.
-
- Sautētos kāpostus liec katlā, pievieno tumšo alu un cukuru.
- Sautē uz lēnas uguns 30 min-1 stundu, līdz lielākā daļa šķidruma ir izvārījusies.
- Izrullē plānu kārtainās mīklas plāksni.
- Maliņas nosmērē ar eļļu, uz vienas no garākajām malām visā garumā kārto nedaudz kāpostu un satin visu ruletē.
- Ruleti sagriež gabalos un aizspiež maliņas katram gabaliņam, veidojot pīrādziņus.
- Atkārto to pašu ar pārējām mīklas plāksnēm.
- Apsmērē pīrāgus ar eļļu vai sakultu olu un cep krāsnī (180 grādos) 20 minūtes.
Mūsu ieteikums! Gardākam iznākumam pīrādziņus var pildīt ar gataviem sautētiem Garīšu kāpostiem.