Sautētu kāpostu pīrādziņi alus cienītājiem

Sātīgais Garīšu sautēto kāpostu un kartupeļu sacepums ar gaļu
Sātīgais Garīšu sautēto kāpostu un kartupeļu sacepums ar gaļu
21. februāris, 2022
Garšīgais Garīšu sautējums ar kāpostiem, kartupeļiem un šampinjoniem
Garšīgais Garīšu sautējums ar kāpostiem, kartupeļiem un šampinjoniem
21. februāris, 2022
Sautētu kāpostu pīrādziņi alus cienītājiem

Nepārspējama smarža un vēl labāka garša.

Sastāvdaļas:

Gatavo soli pa solim.

    1. Sautētos kāpostus liec katlā, pievieno tumšo alu un cukuru.
    2. Sautē uz lēnas uguns 30 min-1 stundu, līdz lielākā daļa šķidruma ir izvārījusies.
    3. Izrullē plānu kārtainās mīklas plāksni.
    4. Maliņas nosmērē ar eļļu, uz vienas no garākajām malām visā garumā kārto nedaudz kāpostu un satin visu ruletē.
    5. Ruleti sagriež gabalos un aizspiež maliņas katram gabaliņam, veidojot pīrādziņus.
    6. Atkārto to pašu ar pārējām mīklas plāksnēm.
    7. Apsmērē pīrāgus ar eļļu vai sakultu olu un cep krāsnī (180 grādos) 20 minūtes.

Mūsu ieteikums! Gardākam iznākumam pīrādziņus var pildīt ar gataviem sautētiem Garīšu kāpostiem.

Call Now Button