Stāsts


Garīši

Vieta, kur labas garšas aug!
 

Priecājamies Jūs redzēt Garīšu saimniecības virtuālajā viesistabā. Saimniekojam mēs uz lauka un ražotnēs, bet šeit labprāt iepazīstināsim ar sevi.

Garīšu pirmsākumi meklējami 1995.gadā, kad tēvs uzdāvināja dēlam - tagadējam Garīšu saimniekam Jānim, daļu no savas zemes, lai dēls varētu uzsākt saimniekošanu. Vēlāk tēvs saimniekošanai atvēlēja visu savu zemi. Mērķtiecība, neatlaidība un mīlestība pret darbu šeit patiešām tika nodota no paaudzes paaudzē, un šobrīd Garīšos strādā nu jau arī saimnieka vecākais dēls. Vērts izcelt, ka pie mums strādā vairākas ģimenes — gan pāri, gan vecāki un viņu bērni. Garīši noteikti stiprina, un nu te ir vieta, kur labas garšas aug.

 


 

Mēs augstu novērtējam kvalitāti, klientu uzticību un cienam tradīcijas. Vienlaikus esam apņēmības pilni doties uz priekšu kā garšās, ko piedāvājam, tā tehnoloģijās, ko izmantojam. Audzējam šķietami vienkāršus, bet vērtīgus dārzeņus (šobrīd piedāvājumā kāposti, burkāni, bietes, kartupeļi, burkāni, zirņi, pupiņas). Vēlamies būt saimniecība, kurā tradicionālās vērtībās iet roku rokā ar jaunām vēsmām. Jā, joprojām izmantojam klasiskas, senas un vienkāršas receptes, vienlaikus sniedzot iespēju arī jaunām garšām un tehnoloģijām. Tas, ko vēlamies izcelt un saglabāt — savu stāstu par uzticamību, saprotami pasniegtu produktu, par klienta ticību ražotājam un otrādi.

 



 

25 darbības gadu laikā esam attīstījuši gan audzēšanas apjomus, produktu pārstādes un ražošanas tehnoloģijas, gan arī papildinājuši sortimentu. Šobrīd Garīši piedāvā gan svaigu, gan pārstrādātu produkciju — dažādu šķirņu kāpostus (svaigus, skābētus, sautētus), bietes (svaigas, vārītas, marinētas), vārītus kartupeļus, burkānus, zirņus un pupas.

 

 
 

 

Par absolūto meistarstiķi noteikti saucam skābētos un sautētos kāpostus, bet mūsu lauciņš visās nozīmēs ir vairāki ilgstoši uzglabājami dārzeņi — pamats, kurš cilvēkam vienmēr būs vajadzīgs.

 

 

Darām darbu, kuru pazīstam. Audzējam dārzeņus, kuru dabu pazīstam, un mums vissvarīgāk ir savā produkcijā iekļaut tikai to, ko esam izlolojuši pašu laukos. Ar tādu nostāju arī dodamies uz priekšu, un labprāt iepazīstam arī savu klientu. Labprāt meklēsim iespējas visdažādākajai sadarbībai.