Garīšu pelēko zirņu salāti ar bekonu

Vārīti pelēkie zirņi ar gaļu
Garīšu pelēko zirņu kotletes ar ķiploku mērci
23. februāris, 2022
Sautētu kāpostu recepte
Sautēti kāposti – ne tikai Ziemassvētkos!
7. jūnijs, 2022
Vārīti pelēkie zirņi ar maizi un sīpoliem

Vienkārši pagatavojami, taču neparasti salāti, kas pārsteigs katru, kurš baudīs Tavu meistardarbu.

Sastāvdaļas:

Gatavo soli pa solim.

  1. Zirņus izber bļodā un tiem pievieno sakapātus marinētos gurķīšus.
  2. Apcep sīpolus līdz tie kļūst zeltaini un liec klāt zirņiem.
  3. Sagriez bekonu nelielās šķēlītes un cep līdz tas kļūst kraukšķīgs. Pievieno zirņiem.
  4. Visas sastāvdaļas sajauc ar majonēzi un rotā ar kraukšķīga bekona šķēlītēm.

Mūsu ieteikums! Vēl gardākam iznākumam iesakām salātiem pievienot svaigus zaļumus.

Call Now Button