Garīšu kāpostu un pupiņu sautējums

Latvijas zivju zupa ar kausēto sieru
23. februāris, 2022
Kraukšķīgie tako ar pupiņām un avokado mērci
23. februāris, 2022

Vitamīniem un šķiedrvielām bagāts ēdiens, kas dos spēku un enerģiju katram ēdājam.

Sastāvdaļas:

Gatavo soli pa solim.

  1. Sakapā sīpolu.
  2. Katlā sakarsē eļļu un liec cepties gan sīpolu, līdz tas kļūst zeltaini brūns.
  3. Pievieno burkānus, kāpostus un pupiņas, pastāvīgi maisot, lai nepiedeg.
  4. Pusglāzē silta vārīta ūdens izšķīdini tomātu pastu, pievieno sāli un piparus.
  5. Iegūto mērci lej katliņā uz dārzeņiem un sautē vēl 10-15 minūtes.

Mūsu ieteikums! Vēl gardākam iznākumam pievieno sautējumam nelielu daudzumu ķimeņu.