Kāposti, kas neliks vilties!
Sastāvdaļas:
Gatavo soli pa solim.
1. Sasmalcini sīpolu, apcep katliņā sakarsētā eļļā.
2. Liec klāt nospiestus kāpostus un skaidiņās sarīvētu burkānu.
3. No 2 apelsīniem izspied sulu un pielej kāpostiem. Pielej arī ābolu sulu un 1 glāzi ūdens.
4. Pievieno medu un dažus rozmarīna zariņus, lauru lapas, sāli un piparus, uzvāra un, reizēm apmaisot, lēni sautē vairākas stundas, līdz viss šķidrums ir ievārījies kāpostos.
5. Pēc garšas kāpostiem var pievienot vēl sāli vai citas garšvielas.
6. Ja vēlies, atlikušos apelsīnus sagriez gabaliņos un kopā ar dzērvenēm iemaisi kāpostos.
Mūsu ieteikums! Gardākam iznākumam ābolu sulu labāk spiest pašam, padarot maltīti vēl īpašāku.