Šī recepte ir lielisks veids kā uzņemt vitamīnus no veselībai tik svarīgajiem dārzeņiem.
Sastāvdaļas:
Gatavo soli pa solim.
-
- Vārītas bietes sagriez kubiņos. Liec bietes, kartupeļus un burkānus kubiņos salātu bļodā un uzlej ēdamkaroti olīveļļas.
- Mazākos kubiņos sagriez ābolu, gurķus, sīpolu, pievieno zirnīšus un liec salātu bļodā.
- Atsevišķā traukā sajauc apmēram 5 ēdamkarotes eļļas, 1 ēdamkaroti etiķa, sāli un piparus. Samaisi un liec klāt salātiem.
- Salātiem pievieno kāpostus marinādē un uz stundu ieliec ledusskapī, lai tie ievelkas.
Mūsu ieteikums: Gardākam iznākumam pasniedz vinegretu ar svaigas rupjmaizes šķēli.