Biešu un šokolādes braunijs

Garīšu kāposti pilsētas gaumē
21. februāris, 2022
Biešu un krēmsiera uzkoda uz zaļā paklāja
21. februāris, 2022

Vitaminizēts šokolādes deserts, kurš pārsteigs garšas kārpiņas.

Sastāvdaļas:

Gatavo soli pa solim.

  1. Izkausē šokolādi kopā ar sviestu, ik pa laikam apmaisot, lai iegūtu viendabīgu masu.
  2. Atsevišķā traukā sablendē bietes, līdz izveidojas biezenis.
  3. Kad šokolāde izkususi, pievieno cukuru, olas un rūpīgi samaisi. Iesijā miltus un atkal maisi, līdz iegūsti viendabīgu masu.
  4. Masai pievieno biešu biezeni un sāli. Rūpīgi samaisi, un lej cepamajā formā, kas izklāta ar cepamo papīru.
  5. Cep sakarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā 30–40 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.

Mūsu ieteikums! Gardākam iznākumam iesakām brauniju pasniegt ar plombīra vai šokolādes saldējuma bumbu pārkaisītu ar kanēli.