Vitaminizēts šokolādes deserts, kurš pārsteigs garšas kārpiņas.
Sastāvdaļas:
Gatavo soli pa solim.
- Izkausē šokolādi kopā ar sviestu, ik pa laikam apmaisot, lai iegūtu viendabīgu masu.
- Atsevišķā traukā sablendē bietes, līdz izveidojas biezenis.
- Kad šokolāde izkususi, pievieno cukuru, olas un rūpīgi samaisi. Iesijā miltus un atkal maisi, līdz iegūsti viendabīgu masu.
- Masai pievieno biešu biezeni un sāli. Rūpīgi samaisi, un lej cepamajā formā, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep sakarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā 30–40 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
Mūsu ieteikums! Gardākam iznākumam iesakām brauniju pasniegt ar plombīra vai šokolādes saldējuma bumbu pārkaisītu ar kanēli.