Biešu un krēmsiera uzkoda uz zaļā paklāja

Biešu un šokolādes braunijs
21. februāris, 2022
Panna Cotta no Garīšu bietēm
21. februāris, 2022

Veselīga uzkoda, ar ko lutināt gan sevi, gan savus mīļos.

Sastāvdaļas:

  • 4 Garīšu tvaicētas bietes;
  • 150 g mīksta kazas siera;
  • 150 g iecienīto salātlapu maisījuma;
  • 2 ēdamkarotes krēmsiera;
  • 2-4 ēdamkarotes grieķu jogurta;
  • 1 ēdamkarote citrona sulas un medus;
  • olīveļļa, oregano, sāls, pipari pēc garšas;
  • valrieksti pasniegšanai.

Gatavo soli pa solim.

1. Sagriez bietes ripiņās.

2. Viendabīgā masā saputo kazas sieru, krēmsieru, jogurtu, sāli un piparus.

3. Ar karoti vai ar konditorejas maisa palīdzību uz katras bietes ripiņas uzliec nelielu daudzumu siera maisījuma. Kārto biešu ripiņas vienu virs otras kā kūku.

4. Sajauc olīveļļu ar citrona sulu, medu, sāli un pipariem. Sajauc mērci ar salātlapām.

5. Pasniedz bietes, izkārtojot tos uz salātiem jeb zaļā paklāja, rotājot ar valriekstiem.

Mūsu ieteikums! Gardākam iznākumam izvēlies klasisko krēmsieru, papildinot to ar sevis izvēlētiem svaigiem zaļumiem.