Klasiskā vasaras garša Garīšu gaumē!
Sastāvdaļas:
- 600 g Garīšu marinēto biešu;
- 2 l paniņu;
- 1 gurķis, 1 tomāts, 1 avokado;
- pāris vārītu paipalu/vistas olu;
- 1-2 ķiploka daiviņas;
- pustējkarote maltu kumina sēklu;
- svaigi garšaugi;
- sāls, cukurs, balzametiķis.
Gatavo soli pa solim.
-
- Sagriez bietes salmiņos vai kubiņos un ber zupas traukā.
- Pievieno balzametiķi, pieber sāli, cukuru un maltu kuminu, visu apmaisi. Atstāj iemarinēties, kamēr griez pārējos dārzeņus un olas.
- Gurķi, tomātu un avokado sagriez mazos kubiņos un pievieno bietēm.
- Pielej paniņas un apmaisi zupu.
- Pierīvē vai piespied zupai ķiploku.
- Sakapā garšaugus un baudi!
Mūsu ieteikums! Gardākam iznākumam pirms zupas pasniegšanas to nogaršo un pēc vajadzības pievieno sāli, piparus vai papildu ķiploku.